China

Een Bijzondere Reis naar Wenzhou

Nieuws

Vanwege het Coronavirus, is besloten de reis on-hold te zetten. Dat betekent dat de reis in April/Mei 2020 niet door zal gaan. De reis van Oktober 2020 houden we voor nu in de gaten of deze zal doorgaan of niet. We houden u op de hoogte. Bedankt voor het Begrip.

Ga mee naar china

Al sinds 2011 reist Lukas naar China, met studenten, bedrijven en particulieren om China te verkennen, en zaken mee te doen. Sinds 2019 is het nu mogelijk, voor jou om mee te gaan op deze reis, en China te leren kennen zoals China is, in plaats van alleen de toeristische plekken te bezoeken. 

Zorgeloos op reis

Wij zorgen voor vrijwel alles,  denk daarbij aan uw vliegticket, alle activiteiten in China, het vervoer in China, de accommodatie en zelfs de plekken waar wij naar toe gaan, zijn reeds vooraf betaald. Het enige waar u aan moet denken, is waar wilt u eten, in een juist traditioneel restaurant, of hedendaags restaurant? Wij zorgen ervoor dat u een veilige, maar bijzondere Chinareis gaat meemaken. 

Kosten

De prijs is een richtprijs, dit is per reis afhankelijk. Maar het zal tussen 2000-3000 euro per persoon zijn. 

Inclusief: vlucht, accommodatie, transport in China, parken, alle geplande bezoeken en inclusief ontbijt.
Exclusief: fooi, eten/drinken, uitjes als massages, pedicure, spa, karaoke, etc.

Algemene informatie

We plannen de reis zo zorgvuldig mogelijk, we houden een richtdatum aan, maar houdt er rekening mee dat de uiteindelijke datum een dag eerder of later kan zijn.

Minimaal 10 personen, en maximaal 20 personen.

Tian Du Hotel, 3* sterren

doel van de reis

De bedoeling van deze reis is juist om niet enkel langs toeristische plekken te gaan, maar juist als gezelschap langs familie en interessante plekken langs te gaan, waar je normaal gesproken niet komt. Denk daarbij aan een bezoek aan verschillende bedrijven, scholen, het plattelandsleven en gewoon bij familie op bezoek. 

verzekering

Als cultuurliefhebbers willen graag deze reis voor jou mogelijk maken. Wel belangrijk om te weten is dat wij niet aansprakelijk zijn voor omstandigheden die gebeuren tijdens deze reis. Daarom raden wij jou aan je eigen reisverzekering af te sluiten, en zelf goed op je spullen te passen. Wij zullen er alles aan doen, om de reis veilig en soepel te laten verlopen, en geen risicovolle situaties op te zoeken. Maar het kan voorkomen, dat een voorval zich voordoet, waar wij ook geen invloed op hebben. Wees daarom goed verzekerd voor zulke omstandigheden.

aanmelden

Aanmelden kan alleen via een aanmeldformulier. Dit formulier is te verkrijgen bij Chinees Restaurant Huan Ying of Snackhouse Toppie. Let op! Alleen na de aanbetaling wordt pas je deelname in behandeling genomen.

activiteiten

Alle activiteiten die wij georganiseerd hebben, zijn reeds betaald en zitten in het reispakket. We bezoeken onder andere Yandang Mountains, Nanxi Rivers, Lishui Rijstvelden, Oma’s dorp, maar ook Chinese bedrijven als DoubleDeer Beer Inc., Red Dragon Fly Shoes Inc., en als er interesse is, Wenzhou University, 12th Middle School en Dragon Spine Mountain. Maar bij veel animo kunnen we tijdens de reis altijd nog gezamenlijk keuzes maken over activiteiten. Die ruimte is er altijd.

Meer informatie?

Mocht je nog niet voldoende informatie hebben, ga dan langs ons restaurant Huan Ying in Hollandscheveld, en vraag naar Lukas. Hij kan je alle details vertellen, en al je vragen beantwoorden. 

Benieuwd?

Bekijk de onderstaande foto's voor meer impressies van de reizen afgelopen jaren.

Vragen?
Check bij Lukas, hij is regelmatig in de Chinees te vinden