Nieuws Berichten

Recente Nieuws berichten

Interessante nieuws berichten worden hier gedeeld, zodat u altijd op de hoogte bent van interessante zaken die gebeuren bij uw Chinees in Hollandscheveld.

Vakantie 2024

Van 8 januari tot en met 8 februari 2024 zullen onze ouders met vakantie zijn en zal de zaak gesloten zijn. We zullen vanaf vrijdag 9 februari weer klaar staan voor jullie! 

Mocht je benieuwd zijn: de reis gaat naar China, Wenzhou. Ze zullen familie bezoeken, want die hebben ze al meer dan 5 jaar niet meer gezien.

Overname Restaurant

Onze familie is bezig met de overname van het restaurant van onze ouders naar onze oudste zoon (eigenaar Snackhouse Toppie). We hopen het in 2024 volledig te kunnen afronden. 

Spaarpunten afronding

Onze ouders zullen dit jaar (2024) het stokje over gaan dragen naar de mogelijk volgende generatie. De spaarpunten actie zal daarmee ook ten einde lopen. 

Daarmee willen we het advies geven:
Lever dus je punten gauw in, voordat ze verlopen!

Pensioen leeftijd!

Onze ouders hebben beide hun pensioen pensioengerechtigde leeftijd bereikt. En gaan vanaf September 2022 het werk afbouwen. 

Ze beginnen met een dagje in de week gesloten zijn (namelijk de dinsdag), en zodra de kans zich voorspeelt, zal het stokje spreekwoordelijk worden overgedragen naar de volgende generatie!

Nummer 9 is een feit

Familie Xu heeft ondertussen al 9 klein kinderen! Wat een rijkdom! 

We hebben 7 klein dochters, en 2 klein zoons. 

Nieuwe Website!

Het is 2019, het jaar dat we 30 jaar zullen gaan bestaan. Tijd voor een nieuwe website. Hier nog even de plaatjes hoe de website er eerst in 2007 uitzag, en later in 2013. Hopelijk vinden jullie de huidige website mooi en praktisch. 

Spaarpunten

Vanaf 2013 zijn de nieuwe spaarpunten hoeveelheden geldig. We hebben al jaren lang de spaarpunten uitgegeven, en daardoor zijn nog vele oude punten in de omloop. 

Let op: wij vragen nu onze klanten de punten hoeveelheden voor onze ogen nogmaals te tellen. 

Spaart u punten? Vraag na het bestellen van uw eten, dan zelf naar de punten. 

De huidige punten aantallen zijn als volgt:

  • Kroepoek/Saus: 15 punten
  • Nasi/Bami: 20 punten
  • Nasi/Bami Speciaal: 25 punten
  • Foe Yong Hai/Tjap Tjoy: 25 punten
  • Babi Pangang/Kip Kerrie: 30 punten
  • Chinese/Indische Rijsttafel: 55 punten

Onze nieuwste aanwinst

In september 2016 is ons jongste kleindochter geboren. Familie Xu heeft nu 6 kleinkinderen. Onze oudste zoon (Snackhouse Toppie) heeft 3 kinderen; Lukas (Leraar) heeft 2 kinderen; en onze dochter (Sharron) heeft een 1 kindje. 

Onze dochter is getrouwd!

In oktober 2013 waren we een aantal dagen dicht, vanwege de bruiloft van onze dochter Sharron met haar man Jimmy. Het was een erg mooie dagen. We delen een aantal fotootjes met jullie.